Hondenhotel De Wilgenhoeve
Een hotel op maat van uw hond!

   Hondenhotel de wilgenhoeve

Een hotel op maat van uw hond!

Werking van het hotel

Wij werken uitsluitend op afspraak. Wij wensen op deze manier te werken om het u zelf en onszelf gemakkelijk te maken. Vermijden dat brengen afhalen samen valt met andere klanten en wij nemen graag onze tijd hiervoor. Wij moeten uiteraard ook eens naar de winkel of hotel dagelijks poetsen en aandacht geven aan onze hotelgasten! En we hebben 2 dochters die ook naar school moeten gehaald of gebracht worden. Dus onze dag is steeds goed gepland. Gelieve dan ook aan afgesproken uren zich te houden en anders zo snel als mogelijk ons te verwittigen.


Wij beschikken over 3 speelweides. De honden zullen de meeste tijd van de dag hier door brengen. Naargelang het weer het toelaat en de gewoontes van uw hond. Als je hond liever in zijn mandje blijft laat hij dit ook blijken en dit is dan ook geen probleem! Op de speelweides hebben ze een groot schuilhok moest het weer niet zo geweldig zijn. Of als het in de zomer te warm is. We kijken natuurlijk welke honden samen kunnen en welke niet. Asociale honden krijgen evenveel vrijheid er zijn immers weides genoeg voor alleen op de weide te kunnen. Zij hebben elk een binnen verblijf en een buitenverblijf van 3x3m. Bij ons hebben ze veel vrijheid en kunnen ze zelf kiezen of ze in de weide gaan of binnen. Ik ben ook heel de dag thuis om ze te verzorgen. 


U brengt bij voorkeur een dekentje of kussen mee van uw hond zodat hij toch een geur van thuis bij zich heeft. Dit wordt aangeraden want dan zijn de honden veel sneller op hun gemak. Al wat u denkt dat uw hond nodig heeft om zich meer thuis te voelen mag u meebrengen. Wij zijn wel niet verantwoordelijk voor als uw hond uw materiaal stuk bijt. Wij voorzien zelf geen dekens of kussens meer aangezien veel honden dit kapot bijten.


Eten is bij inbegrepen in de prijs. U mag u eigen eten meebrengen als u dat wil maar dat veranderd niets aan de prijs. Wij voederen lam en rijst Sensitive  van Delcon. We hebben voor deze voeding gekozen omdat elk soort hond groot of klein, gevoelig of niet gevoelig hier goed mee is! Is ook bij ons verkrijgbaar indien men hier interesse in heeft!


Medicatie geven is ook inbegrepen in de prijs. 


Wandelingen met uw hond kan op vraag worden gedaan. Gelieve hiernaar te informeren als u dit wenst. 6€ kleine wandeling ongeveer 20min - 10€ grote wandeling ongeveer 40 min /per hond


Als u graag hebt dat uw hond tijdens hun verblijf wordt getrimd of gewassen dan kunnen wij dat voor u regelen. Wij brengen dan uw hond naar het trimsalon. Dit moet wel tijdig aangevraagd worden zodat u zeker bent van een plaatsje! We vragen 5€ extra voor vervoer van en naar kapsalon.


Wij vragen een voorschot van 30% bij reservering. De rest wordt betaald bij het brengen van uw hond. Wij hebben geen bankcontact!


Wij vragen u om bij u reservering een informatie fiche in te vullen zodat wij de gewoontes van uw hond zo goed mogelijk kennen. Voorwaarden:


Loopse teven zijn niet toegelaten. Dit kan makkelijk verholpen worden door uw dierenarts.


Wij kijken steeds uw vaccinatieboekje na of uw hond met alles in orde is. Anders kan uw hond hier niet verblijven. Het vaccinatieboekje dient steeds bij de hond te blijven.


Als wij denken dat er iets mis is met uw hond dan zullen wij niet twijfelen om onze dierenarts te verwittigen. De kosten zijn dan voor de eigenaar.


Het hondenhotel kan niet verantwoordelijk worden gesteld voor gelijk welk huisdier dat in bewaring wordt gegeven bij:

- ontsnappen

- ziekte of verwondingen

- zwangerschap

- overlijden

- diefstal


Wij zijn in orde met alle wettelijke voorschriften. En de veiligheid van uw hond wordt op de eerste plaats gezet. Maar wij zijn verplicht dit in onze voorwaarden erin te zetten.


Als wij denken dat er iets mis is met uw hond dan zullen wij niet twijfelen om onze dierenarts te verwittigen. De kosten zijn dan voor de eigenaar.